Hét dreamteam
achter Fourt

Caroline en Daphné komen uit allebei uit een totaal andere wereld, maar die combi maakt Fourt net ijzersterk.

Caroline kan meer dan 10 jaar businesservaring op tafel leggen, en weet als onderneemster van aanpakken. Maar de tafel zou behoorlijk leeg blijven zonder een culinaire creatieveling als Daphné.

Samen zorgen ze voor kraakverse, heerlijke en gezonde maaltijden op jouw bord én meer qualitytime voor jou en je gezin (want geen tijdverlies meer in de supermarkt en achter je potten en pannen). Win-win!

Caroline, bezielster van Fourt,
en mama van Olivia en Vic

“Ik zag heel wat vrienden en collega’s – net zoals mijn man en ik – worstelen met het gebrek aan tijd. En om, na een goed gevulde dag, nog te beginnen koken. Oh ja, en liefst wel gezond, vers en met genoeg variatie. Om dan te beseffen dat je nog niet in de supermarkt geraakt bent. Je zou voor minder FOERT zeggen en voor een snelle, vaak ongezonde, hap gaan. Mijn droom was om een concept te creëren waarbij je én veel tijd wint, én niet elke dag achter je potten moet staan én toch voedzame, heerlijke gerechten op tafel kunt zetten. Dát werd Fourt, gewoon opwarmen en klaar!”

Daphné, kok bij Fourt,
houdt van verrassende smaakexplosies

“Eten is altijd een passie geweest, zowel het bereiden als het opeten. Hoe ouder ik werd, hoe meer dit richting gezondere keuzes ging. Het bijscholen en bijlezen van bepaalde voedingsmiddelen en de effecten hiervan op ons lichaam wakkerden dit alleen maar aan. Ook reis ik graag, waardoor ik zot ben van verschillende vreemde smaken, alsook de Belgische keuken die regelmatig binnen ons gezin op de menu staat. Voor mij staan kernwoorden als vers, authentiek en seizoens- en streekgebonden centraal binnen ons project. Kleur geven aan de eenvoudige gerechten en ervoor zorgen dat het mooi tot bij onze klanten geraakt, dat is ons doel. Boordevol ideeën en goesting stap ik in dit avontuur!”

Steek je tijd in de dingen die er echt toe doen.