1. Kies jouw maaltijd(en)

Wij werken met een vast weekmenu dat je altijd kan raadplegen onder de knop “bestellen” op de FOURT website. Kies via deze knop telkens tussen een aantal gerechten per week: een traditioneel gerecht, een veggie/vegan alternatief of een healthy (koolhydraatarme) optie  – kortom voor ieder wat wils! Als je minstens 1 hoofdgerecht hebt gekozen, kan je hier ook soep of dessertje bij bestellen.

Per gerecht kan je kiezen tussen drie porties: een kinderportie van 300 gram, een normale portie van 500 gram en een XL portie van 700 gram.

Gerechten voor levering op maandag/dinsdag kan je bestellen tot de zondagmiddag ervoor, gerechten voor levering op donderdag/vrijdag te bestellen tot de woensdagmiddag ervoor.

Wij werken met 1 bestelling van gerechten per leverdag – als je meerdere dagen wilt beleverd worden, dien je elke bestelling per dag apart te kiezen en te betalen (telkens zonder extra kosten). Indien je 4 hoofdgerechten kiest op dezelfde leveringsdag (hoeven niet dezelfde te zijn!) ontvang je 10% korting. Vanaf 6 hoofdgerechten is dit 15% en indien er 8 hoofdgerechten of meer worden besteld, geven wij jou een mooie korting van 20%. Let op! Op kinderportie/-gerechten, slaatjes, soepen en desserts geven we geen korting.

ik wil online bestellen

2. Kies jouw leverdag

Nadat je je gerechten en porties hebt gekozen, kies je of de maaltijden geleverd of afgehaald worden. De exacte lever- of afhaaldag is te kiezen in de laatste stap van het proces. Wij leveren telkens gratis op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13u tot 17u (leverdag kan je kiezen, geen levertijd). Kies deze dag heel zorgvuldig zodat je zeker thuis bent om je maaltijd aan te nemen. Kan je toch niet thuis zijn? Laat ons weten in het opmerkingenveld bij het bestellen waar wij jouw bestelling veilig kunnen achterlaten. Bij de buren, onder de carport,… Afhalen kan op ons adres Heihoefke 5A in Brecht tussen 14u en 17u30.

Check voor de zekerheid ook of we in jouw gemeente leveren via de knop “ontdek waar wij leveren”. Wij leveren momenteel gratis in de gemeentes Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Brasschaat, Schilde, Hoogstraten en Rijkevorsel. Deze wordt af en toe aangepast, dus als wij nog niet in jouw gemeente zouden leveren: hou zeker onze website in ’t oog!

Daarna sluit je het bestelproces af door heel eenvoudig online te betalen.

3. Opwarmen en klaar!

Op het gerecht kan je de juiste instructies lezen om het gerecht op te warmen.

Als het piepsignaal van de oven of de microgolf weerklinkt, kan je je maaltijd rechtstreeks uit onze verpakkingen eten of je kan deze dresseren op een bord. Geniet van de tijd dat jullie extra zullen hebben, geniet van de overheerlijke maaltijd, en geniet van de tijd achteraf want afwassen hoeft niet meer!

ik wil online bestellen